Een half uurtje pret


Omdat het goed is om zo vroeg mogelijk met uw pup naar een trimsalon te gaan kunt u samen met uw pup, bij ons, een half uurtje pret beleven.

Pups zijn van nature nieuwsgierig en vinden alles interessant. Wanneer u de pup direct kennis laat maken met de trimsalon, kan de pup wennen aan de geuren en de geluiden die er te vinden zijn.

Door uw pup rond te laten snuffelen, te laten spelen met onze honden en door brokjes te geven op de trimtafel zal hij of zij de trimsalon als een positieve omgeving gaan ervaren. Denk dan ook aan; voorzichtig borstelen en nageltjes en tandjes nakijken. Hierdoor went de pup aan het feit dat anderen hem/haar aanraken op plekken waar hij/zij niet vaak (ook niet door u) wordt aangeraakt.


Op deze manier zal de pup de trimsalon als positief gaan ervaren.

Elke maand een half uurtje is voldoende om uw pup te leren dat een trimsalon niet eng is. Geen stress dus bij de eerste echte trimbeurt en dat is heel fijn voor u, voor de trimster maar op de eerste plaats natuurlijk voor uw pup.


Belt u wel even van tevoren zodat ik de tijd vrij kan maken die uw pup verdient. Het is aan te raden om regelmatig onze trimsalon te bezoeken tot uw pup toe is aan een volledige behandeling.

Tot dan is het half uurtje pret gratis.


Trimsalon Kobus